0

11.11.11. “Weer een auto minder”- fietsplaatjes

11.11.11. Weer een auto minder

 De “Weer een auto minder”- fietsplaatjes:  een cadeautje voor elke fietser, een opsteker voor wie de auto thuis laat en door fietsgebruik de CO2-uitstoot klein houdt. Maar tevens een teken van solidariteit met het Zuiden : want deze mensen hebben nu al volop met de effecten van de klimaatopwarming te kampen. Fietsen : goed voor de gezondheid, goed voor onze planeet en de mensen die er wonen, in noord en zuid. Redenen genoeg om dit gratis fietsplaatje dus aan te vragen ! Dit plaatje kadert in de gezamenlijke klimaatcampagne van 11.11.11, Bond Beter Leeflimieu en vele anderen. 


Praktisch : Deze fietsplaatjes steken, samen met twee kabelbindertjes, in een enveloppe met wat info en met een oproep tot ondertekening van een eigen klimaatakkoord.


De plaatjes zijn vanaf eind augustus beschikbaar maar bestellen kan nu al.Hoe dan? Geef een mailtje aan jasse.cnudde@11.be of aan jacques.mevis@11.be. Of nog meer simpel : surf naar www.klimaatakkoord.be  : daar kun je ze ook bestellen, maar dan vanaf 1 september, wanneer de site on line gaat. Op deze site vindt je tevens meer info over de campagne.  


We willen jullie wel vragen er meteen een vijftal aan te vragen. En de moeite te doen om er dus ook enkele andere fietsers een plezier te gunnen. Anders lopen de portkosten vlug hoog op.


Veel plezier ermee !!

Acties op kaart