De Fietsambassade Gent zoekt een fietsambassadeur vervoersarmoede

04.01.2021

Ben jij de geknipte persoon om personen in vervoersarmoede toe te leiden naar fietsgebruik door in te zetten op het wegnemen van alle mogelijk drempels?

De Fietsambassade Gent stimuleert het gebruik van de fiets als duurzaam vervoersmiddel in Gent. Daarvoor werken we aan een herkenbare, kwaliteitsvolle, vernieuwende en toegankelijke dienstverlening. Samen met onze partners bouwen we Gent verder uit tot toonaangevende fietsstad. Dit doen we door elke dag in te zetten op fietsverhuur, fietsherstel en fietsparken in Gent, mét sociale tewerkstelling.

De Fietsambassade Gent vzw is een EVA (extern verzelfstandigd agentschap) van de Stad Gent, mee opgericht door Gentse Hoger Onderwijsinstellingen: Universiteit Gent, Artevelde Hogeschool, Luca School of Arts, Odisee en HoGent. Om vervoersarmoede tegen te gaan heeft de Stad Gent een actieplan gemaakt, waar ook De Fietsambassade aan meewerkt. Daarom zijn we op zoek naar een halftijdse Fietsambassadeur Vervoersarmoede.

Vacature

 

Solliciteren: stuur je motivatie en CV door naar sollicitatie.defietsambassade@stad.gent Voor meer informatie over deze vacature of bij vragen kan je terecht bij Karen Scheire (via karen.scheire@stad.gent)

Uiterste datum om te solliciteren: 20/01/2021

Selectieprocedure

1. Eerste selectie op basis van CV en motivatiebrief

2. Selectieproef en gesprek op 28/01/2021

De Fietsambassade is geïnteresseerd in je kwaliteiten ongeacht je geslacht, handicap, etnische afkomst of nationaliteit.