Final Conference INCLUSION project

22 september 2020 14:00Add to Calender 2020-09-22 12:00:00 2020-09-22 12:00:00 Final Conference INCLUSION project | Netwerk Duurzame Mobiliteit De webinar wordt een interactief event met interessante keynote speakers die ingaan op tools en methodieken voor een meer inclusief mobiliteitssysteem. https://www.weekvandemobiliteit.be/events/final-conference-inclusion-project virtueel Netwerk Duurzame Mobiliteit [email protected] Europe/Brussels public

Closing Conference INCLUSION project

Op 22 september vindt de 'closing conference' plaats van het INCLUSION project in de vorm van een webinar. Taxistop heeft 3 jaar lang meegewerkt aan het project dat focust op de impact van digitale oplossingen op de toegankelijkheid van vervoersmogelijkheden voor kwetsbare doelgroepen.

Binnen het INCLUSION project lanceerde Taxistop zelf 2 pilootprojecten:

  • Het presenteren van de Mobitwin app waarmee real-time ritten kunnen worden aangeboden aan de leden en de vrijwilligers van de Minder Mobielen centrales.
  • Het presenteren van de Olympus Mobility app aan werkzoekende migranten waarmee ze ritten voor sollicitatiegesprekken, opleidingen, stages,... kunnen betalen.

De webinar wordt een interactief event met interessante keynote speakers waarbij de focus zal liggen op tools en methodieken voor een meer inclusief mobiliteitssysteem.

 

Inschrijven kan via deze link:

https://polisnetwork.civi-go.net/civicrm/event/register?id=101&reset=1  

INCLUSION Final Conference