Registreer je actie!

Registreer hier jouw Autovrije zondag, Autodeelsalon, Car Free Day, Sportief naar de Sportclub-initiatief, Telewerkdag, Verover de Ruimte-plan, je eigen actie ...

Op die manier verschijnt ze op de overzichtskaart en zo kunnen ook andere mensen jouw activiteit terugvinden. Bovendien wordt je actie dan ook opgenomen in onze statistieken. Niet onbelangrijk want hoe meer mensen we #goedopweg kunnen zetten, hoe beter!

Alvast bedankt!

Opgelet scholen!

Voor de Strapdag en High5 schrijf je niet in via onderstaand formulier, maar via de website van Octopusplan. Schrijf je eerst in als Octopusschool. Pas als dit gebeurd is, kan je je Strapdag of HIGH5 registreren. Het Octopusplan zorgt ervoor dat alle Octopusscholen op de kaart komen te staan.

De titel die je hier invult, wordt de titel van je actie op de kaart
Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png.
Door hier afbeeldingen te uploaden, geef je het Netwerk Duurzame Mobiliteit de toestemming om deze te gebruiken in haar communicatie over de Week van de Mobiliteit.
 
Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, svg.
Geoloc
Geef een omschrijving van je actie.
Soort organisatie
Je telefoonnummer verschijnt niet op de website. Vul het in indien wij dit mogen doorgeven aan de pers voor verslaggeving over de actie.
Postcode en gemeente contactpersoon
Ja, het Netwerk Duurzame Mobiliteit mag me contacteren met informatie over de Week van de Mobiliteit en mijn actie.