Sportief naar de Sportclub

04.09.2020

Het menselijk lichaam is gemaakt om te bewegen. En toch kan de manier waarop we naar de sportclub gaan gerust nog wat actiever. Daarom is de Week van de Mobiliteit van 16-22 september het ideale moment om duurzame én actieve verplaatsingen aan te moedigen bij alle clubleden, ouders en sympathisanten. 

Neem deel aan de actie Sportief naar de Sportclub en laat zien dat jullie club actieve mobiliteit serieus neemt. Registreer je actie, dan krijg je ondersteuning en gratis promomateriaal om je actie aan te kondigen en er een klinkend succes van te maken.

Registreer hier je 'Sportief naar de sportclub' initiatief

Communiceer je actie!

Maak je actie bekend en zet jouw leden #goedopweg naar de sportclub. 

Laat je inspireren

Nog ideeën nodig? Wat denk je van een rode loper die je uitrolt voor iedereen die duurzaam naar de training komt? Of een gratis sportdrank of ijsje voor iedereen die met de fiets komt. Of organiseer een Car Free Day en beloon alle sporters die voor een keer niet automatisch in de auto stappen. Alle ideeën, gek en gewoon, zijn goed om mensen de voordelen te laten ontdekken van stappen, trappen, trein/tram/bus of autodelen. En voor je het weet zet jouw club iedereen sportief en #goedopweg!

 

sportiefnaardesportclub