Praktisch Inspiratiedag 2021

10.06.2021

Englisch version

Waar en wanneer?

De inspiratiedag vindt plaats in het congrescentrum Lamot in Mechelen, van 9u30 (onthaal vanaf 9u) tot 17u.

Kom met de trein. Er zijn vlotte verbindingen met West-Vlaanderen, Brussel, Gent en Antwerpen.

Met de bus vanaf station Mechelen:
aan perron 9 (naast de Lijnwinkel) neemt u de Centrumpendel, bus 1 (Mechelen Station – Nekkerspoel). Deze bus vertrekt om de 10 minuten op week- en zaterdagen (’s avonds om het half uur tot 22.30 uur). U stapt af aan de halte ‘Korenmarkt’. U bevindt zich nu op wandelafstand van Lamot. Voor de terugrit stapt u op aan de halte ‘Korenmarkt’, vlakbij centrum Lamot.

Met de “Blue Bike” fietsen vanuit het station (Koning Albertplein)
Blue-bike heeft fietsen aan het station van Mechelen staan waarbij in 5 minuten naar Lamot gefietst kan worden. Meer info: blue-bike

Te voet vanuit het station (Koning Albertplein) (15 minuten wandelen)
Volg de Hendrik Consiencestraat tot aan de lichten. Steek over en volg het Kardinaal Mercierplein (66m). Volg de Graaf Van Egmontstraat (140m). Op het einde van de Graaf Van Egmontstraat slaat u linksaf de Onze-Lieve-Vrouwestraat in. Op het einde van de Onze Lieve-Vrouwstraat komt u op de Korenmarkt uit, daar slaat u rechtsaf naar de Guldenstraat. Op uw linkerkant ziet u brasserie “Puro”. U loopt deze straat in tot u op de Haverwerf komt. Hier bevindt zich de hoofdingang van Lamot.

route lamot

Kostprijs

We bieden u deze boeiende dag gratis aan, maar inschrijven is wel verplicht.

Opgelet: wie toch verhinderd is na inschrijving, gelieve te annuleren op 10/09 ten laatste. Wie niet verwittigt en toch niet komt opdagen, rekenen wij achteraf 25€ voor de voor u gemaakte kosten voor deze dag.

Koffie, thee, water, hartige lunch met soep en broodjes en receptie achteraf bieden wij u graag aan samen met onze partners.

Schrijf je nu in!