#goedopweg

Maak mee de grote overstap en ga #goedopweg

De Week van de Mobiliteit zet Vlaanderen #goedopweg. Tijdens de Week gaan we mee(r) autominderen. Want schakelen in mobiliteit brengt je verder. Registreer je actie en wie weet komt de Week van de Mobiliteit-reportageploeg tot bij jou!

 

#goedopweg

met de SPORTCLUB

 

Wat kan je doen? - Daag tijdens de Week van de Mobiliteit (16-22 september) je leden uit om zich anders te verplaatsen naar de sporttraining, dansles, initiatie, … en terug naar huis. Wie een stuk stapt of trapt komt opgewarmd aan en werkt ook aan een goeie cool down van de beenspieren die het te verduren kregen tijdens het intensieve sporten. Bovendien is buitenlucht gezond voor een mens.

Hoe ga je aan de slag?

  1. geef je actie vorm met de hulp van onze actiefiche
  2. registreer je actie en wie weet komt de Week van de Mobiliteit-fotograaf tot in jouw club!

 

 

#goedopweg

met het LOKAAL DIENSTENCENTRUM / de OUDERENVERENIGING

 

Wat kan je doen? - Reserveer een plekje in de activiteitenkalender van jouw werking voor een activiteit rond mobiliteit waarbij je inzet op het samenbrengen van (groot)ouders en (klein)kinderen.

Hoe ga je aan de slag?

  1. geef je actie vorm met de hulp van onze actiefiche
  2. registreer je actie en wie weet komt de Week van de Mobiliteit-fotograaf tot in jouw centrum of vereniging!

 

 

#goedopweg

met je STAD of GEMEENTE

 

Laat je inspireren - Tijdens de Week van de Mobiliteit (16-22 september) gaat Vlaanderen #goedopweg. Ook in jouw gemeente met verenigingen, scholen, bedrijven, of buurtcomités. Registreer alle acties en wij zetten ze in de spotlights. We helpen je in deze actiefiche graag verder met enkele leuke ideeën.

En... Haal onze reportagepoeg in jouw stad/gemeente, registreer alle acties!

Facebook

Twitter