Shift Up

Heeft uw organisatie het strafste mobiliteitsbeleid? Ondernam u inspirerende initiatieven voor een duurzaam en veilig woon-werkverkeer? Waag dan nu uw kans en ding mee naar een van de Business Mobility Awards die uitgereikt worden op het event Shift Up.

Event Shift Up

Onze mobiliteit gaat vaak gepaard met tijdverlies, hoge kosten en verkeersongevallen. Schakelt u mee een versnelling hoger richting duurzaam en veilig woon-werkverkeer? Dat doet u op Shift Up, het netwerkevent waarop u uw mobiliteitsmanagement een boost kan geven. Een ijzersterk programma, klinkende namen, een heerlijke lunch en een netwerkmoment: u kan het allemaal meemaken op donderdagnamiddag 21 september in het Vlaams Parlement in Brussel. Bovendien kan u de Business Mobility Awards vanop de eerste rij beleven.

5 topawards

Met welke mobiliteitsmaatregelen maakt u het verschil? Laat dat ten laatste op 4 september 2017 aan Shift Up weten en maak kans op één van de Business Mobility Awards. Dit jaar reiken we naast de bekende Business Mobility Awards ook 4 deelawards uit voor uw:

  • innovatieve aanpak van uw mobiliteitsmanagement;
  • vorming en sensibilisering van uw medewerkers rond duurzaam en veilig woon-werkverkeer;
  • gedeelde mobiliteit (carpoolen, auto- en fietsdeelsystemen...);
  • vlootvergroening.

Stel u kandidaat en ontvang 2 gratis tickets voor Shift Up

Prijzen

  • 2 winnaars van de Business Mobility Awards: netabonnement ter waarde van 4654 euro om een jaar lang met de trein te reizen in 1e klasse (geschonken door de NMBS), 2 plooifietsen met elk een waarde van 600 euro (geschonken door Dats 24), heel wat media-aandacht en dé Business Mobility Award.
  • Alle winnaars (deelawards en BMA's): lidkaarten van het fietsdeelsysteem (geschonken door Blue-mobility), zevendagenpassen voor tram en bus (geschonken door De Lijn), media-aandacht, eeuwige roem en een mooie deelaward.