Trix zet concertgangers #goedopweg

16.09.2019

's Avonds een concert of voorstelling meepikken en nadien met het openbaar vervoer naar huis. Velen van ons probeerden het. Af en toe lukt het zelfs. Maar vaak is de informatie moeilijk te vinden, schiet het aanbod tekort, of mis je nét die trein als je ook het laatste bisnummer wil meepikken.

Bij concertzaal Trix in Antwerpen is dat probleem binnenkort verleden tijd. 

Mike Harsdorf van Trix vertelt:

"Een eerste maatregel die we invoeren in Trix, is om het einduur van de concerten zo te richten dat mensen nadien nog naar huis geraken met het openbaar vervoer. Op onze nieuwe website, die half september gelanceerd wordt, zal je als bezoeker duidelijke informatie kunnen vinden over de mogelijkheden. Zo is er een tramhalte vlakbij, en om de hoek kan je Velookes uitlenen.

In de uitzonderlijke gevallen dat het niet lukt om tijdig af te ronden, zullen we dit duidelijk communiceren. We willen bezoekers graag stimuleren om dan te carpoolen. We zijn momenteel in gesprek met mogelijke partners om dit praktisch zo handig mogelijk te organiseren. Wie weet voorzien we zelfs een geschenkje of korting voor carpoolers."
 

Win duotickets voor Trix-concerten

Wil je Trix leren kennen? De concertzaal schenkt 5 duotickets weg voor concerten die doorgaan tijdens de Week van de Mobiliteit: voor Helmet, Stars, Wintersleep, dEUS en Between The Buried And Me. Post snel je #goedopwegtip op sociale media om kans te maken op een duoticket!

 

Naar de wedstrijdpagina