Vacature Algemeen Coördinator Fietsersbond

20.10.2020

Heb je een hart voor fietsers? Wil je vorm geven aan de organisatie die fietsen voor iedereen aantrekkelijk maakt? Kun je een vzw laten groeien en een team motiveren? Dan zoeken we jou!

Als Algemeen Coördinator draag je de eindverantwoordelijkheid voor de werking van de Fietsersbond. Je coördineert, in nauwe samenwerking met het team en de Raad van Bestuur, het zakelijk beheer, het personeelsmanagement en de beleidswerking. 

Je werkt daarvoor onder meer samen met het team van het Algemene Secretariaat en de Raad van Bestuur meerjarige en jaarlijkse organisatiedoelstellingen en uitvoeringsplannen uit. Je stelt hierbij beleidsimpact, zichtbaarheid en financiële duurzaamheid van de organisatie voorop als prioriteiten. Ook het zakelijke beheer komt onder jouw hoede. Je versterkt de financiële duurzaamheid van de organisatie. En je zorgt ervoor dat projecten correct en efficiënt worden uitgevoerd en dat de beoogde resultaten er komen binnen het vastgelegde budget en tijdskader. Daarnaast ben je ook dé persoon die de dagelijkse werking coördineert en het team motiveert en ondersteunt.

Dat is in een notendop wat de functie inhoudt, maar het is nog zoveel meer. Lees de details in de functiebeschrijving.

Wie ben jij?

Iemand met een hart voor de fiets, dat is duidelijk. Maar evenzeer iemand met ervaring in het zakelijk beheer van een organisatie, in leidinggeven en personeel managen. Je kan organisatiedoelstellingen opstellen, opvolgen en realiseren. Je weet de inkomsten van de organisatie te ontwikkelen en de middelen zo efficiënt mogelijk in te zetten. Heb je bovendien ook nog eens ervaring met marketing, (mobiliteits)beleid, het subsidielandschap OF een multiculturele omgeving? Dat zou helemaal mooi zijn. (noot: die laatste zijn een wenslijstje).

Lees alle details in het uitgebreide functieprofiel.

Geïnteresseerd? Gelieve ten laatste op 17 november je kandidatuur met motivatiebrief en CV op te sturen per mail naar Dirk Bauweleers, voorzitter van de Raad van Bestuur. Gesprekken zullen doorgaan in de week van 23 november, met respect voor de geldende coronamaatregelen. Voor meer informatie over de aanwervingsprocedure, de functie of het algemeen personeelsbeleid, kan je contact opnemen met Dirk Bauweleers: 0477 38 08 05.