Autodeelsalon

13.02.2020

Laat jong en oud verschillende autodeelsystemen ontdekken met de organisatie van een autodeelsalon! 

Net zoals op grote broer autosalon worden er verschillende auto's tentoongesteld, met het grote verschil dat al deze wagens worden gedeeld. Naast veel informatie krijgen de  bezoekers ook gewoon een hele leuke zondag voorgeschoteld: toffe kinderanimatie, kans op leuke prijzen, gedeelde mobiliteit in al zijn facetten, deelbar, geefkast, leuke plaatjes, een deelmarkt... het kan allemaal! 

Ideaal voor op de Autovrije Zondag in jouw stad of gemeente, maar ook een apart evenement behoort tot de mogelijkheden.

Wij zetten je op weg met een concreet draaiboek boordevol praktische tips en leuke inspiratie (pdf)

Vergeet niet om je actie te registreren, zo verschijnt ze op de kaart en krijg je extra communicatiemateriaal.

Voor meer info: [email protected]

tegoedbon gratis infosessie autodelen

Wil je geen autodeelsalon, maar wel een infosessie? 

Overheden en organisaties, luister goed! Autodelen.net heeft een uniek aanbod voor jullie in petto. Tijdens Week van de Mobiliteit kunnen jullie een volledig GRATIS infosessie over autodelen aanvragen. Hoe je dat doet, lees je hieronder.

Week van de Mobiliteit

Naar jaarlijkse gewoonte vindt het festival van de duurzame mobiliteit plaats van 16 tot 22 september. Normaal zijn vrijwilligers van Autodelen.net dan massaal aanwezig op mobiliteitsmarkten en autovrije zondagen verspreid over Vlaanderen om het autodeelverhaal te verkondigen. Gezien de huidige situatie komt Autodelen.net met een voordelig alternatief: een volledig gratis infosessie autodelen (i.p.v. de normale kostprijs van € 300).

Over de gratis infosessie

Een ervaren autodeler informeert je inwoners en/of sympathisanten tijdens het infomoment van 1 uur over het ‘hoe, wat en waarom?’ van autodelen. Achteraf is er ruimte voor de aanwezigen voor een netwerkmoment waarbij er contacten uitgewisseld worden voor de opstart van een autodeelgroep. Om de infosessie volledig coronaproof te laten doorgaan, vraagt Autodelen.net rekening te houden met deze tips. In het geval van een tweede golf kan er ook gekozen worden voor een online alternatief.

Vraag je gratis infosessie aan!

Dien je aanvraag vóór 28 augustus in door een e-mail te sturen naar [email protected] met een voorstel tot datum, uur en locatie. Autodelen.net voorziet vervolgens een opgeleide vrijwilliger, presentatie- en promotiemateriaal over de verschillende autodeelorganisaties.

Alle informatie lees je ook op de website van Autodelen.net