Win een prachtige thuiswerkplek

04.09.2020
Win een thuiswerkplek

Thuiswerk is ondertussen goed geïntegreerd in het bedrijfsleven. Sinds het voorjaar van 2020 wordt er massaal en maximaal van thuis gewerkt. Voor de ene ging er een heel nieuwe wereld open, de andere vertoefde op eerder bekend terrein. Hoe ziet jouw thuiswerkplek er eigenlijk uit?

Met een praktische uitrusting verhoog je de efficiëntie

Van thuis werken, het kan op verschillende manieren: aan de keukentafel, aan het bureau van de kinderen of aan jouw eigen thuiswerkbureau. Gewoon met een desktop of met een lichte notebook die uitgebreid wordt met een tweede scherm, draadloze muis, toetsenbord en headset. Eén ding is zeker: met de beste tools verhoog je jouw efficiëntie aanzienlijk en ben je #goedopweg naar een succesvolle toekomst.

Word jij binnenkort de gelukkigste thuiswerker?

Dit jaar organiseren HP & Pami samen een wedstrijd waarmee je een fantastische thuiswerkplek kunt winnen. Hoe je deze geweldige prijs in de wacht kunt slepen? Simpel! Stuur tussen 1 en 21 september 2020 een foto van jouw thuiswerkplek én motiveer waarom jij een nieuwe thuiswerkplek verdient. Wie weet word jij op 22 september de gelukkigste en efficiëntste thuiswerker van het land!

Neem deel