Het team

14.05.2024
Team NDM 22-04-2024

Tom - Wendy - Fien - Barbara - Matthias

Wendy Claus - administratie

Wendy is de dragende kracht van onze secretariaatswerking. Ze houdt achter de schermen van het Netwerk Duurzame Mobiliteit alles draaiende en is de steunpilaar bij elk initiatief. Ze verwijst je met plezier door naar de juiste collega.

Contact: [email protected]


Matthias Vermael - co-coördinatie

Samen met Barbara bewaakt hij de langetermijnvisie en de samenwerking tussen team, leden, compagnons en partners, daarbij het grotere plaatje nooit uit het oog verliezend. Hij rijdt zonder twijfel de meeste woon-werkkilometers met de fiets!

Contact: [email protected]


Fien De Smet - projecten

Fien bedenkt coole projecten en zet partnerschappen op in functie van duurzame mobiliteit. Zij ziet samenwerking, co-creatie en participatie als noodzakelijke ingrediënten in de organisatie van een duurzame samenleving. 

Contact: [email protected]


Barbara Janssens - co-coördinatie

Barbara is een geboren deler, dus ook het coördinatorschap deelt ze (met Matthias). Samen waken ze over de langetermijnstrategie van de organisatie. Barbara coördineert ook de jaarlijkse campagne samen met de leden.

Contact: [email protected]

 

Tom Van Gijsegem - communicatie

Alles wat je ziet op onze site en socials is door de handen van Tom gegaan. Hij zorgt er ook voor dat de projecten en evenementen van onze leden nog meer aandacht krijgen. Daarnaast heeft hij nog een belangrijke functie op kantoor: die van flauwe grappenmaker. 

Contact: [email protected]